su tesisatçısı Secrets

Wiki Article

Bizi tercih ettiğinize asla pişmale olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Bu noktada; tüm işlemlerinizde gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirsiniz. Sadece cihaz anlamında değil aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız yönünden de tamamı profesyonellerden oluşan; her biri alanında uzmanlık kazanan takımımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Tespit yapılana kadar araştırma yapılan bölge adeta inşaat haline gelir ve işlem bittikten sonra tadilat aşamasına geçilirdi.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Robot Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Su kaçak tespiti yapmak için işlem yapılan bağlantılar alt kata su sızması olmadığından emin olmak için kontrol edilmelidir.

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta kolayca bulunabilir.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz vardır ve şunu da belirtmek isteriz, ister Tuzla da olun ister silivri'de uzaklık yakınlık ayırt etmeden ek bir servis ücreti talebimiz olmadan sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. dileriz

Su kaçağı bulma fiyatları firmaların hizmet kalitesine göre değişmektedir. Örnek verecek olursak su su kaçak tespiti kaçağı bulma fiyatı 300 TL diyen bir firma ( hatta bunlar firma değildir ) ile su kaçağı bulma fiyatı 800 TL olan bir firma arasındaki farkları aşağıda sıraladık

Report this wiki page